Aflos&Crew Management B.V.| Sinds 2006 zijn we actief als bemiddelings- en detacheringsbureau, gespecialiseerd in detachering van zeer ervaren, zelfstandige kapiteins voor de binnenvaartschepen in Europa met een focus op tankschepen. Met onze filosofie “Kwaliteit, Snelheid en Transparantie” zijn we een belangrijke schakel tussen een groeiende groep zelfstandige kapiteins en verschillende klanten.

Bemiddelings- en detacheringsbureau voor de binnenvaart

In 2012 breidde het bedrijf zijn activiteiten uit met Pools dekpersoneel, zowel op lange als op korte termijn voor alle soorten binnenvaartschepen. Vanaf het begin was onze bemanning direct werkzaam op 100% Nederlandse arbeidsovereenkomsten en voorwaarden, alles exact volgens de Nederlandse (EU / Mannheim) regel en in overeenstemming met het bilaterale belastingverdrag tussen Nederland en Polen.

In 2019 hebben we ons kantoor geopend in Cyprus, onder de naam ACM Cyprus LTD, om verdere groei in Europa mogelijk te maken. Vanuit ons kantoor in Cyprus bieden we onze diensten aan klanten in België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en Zwitserland.

Tegenwoordig werken we met in totaal zo’n 300 kapiteins, stuurmannen en matrozen voor alle soorten schepen. ACM is uitgegroeid tot een belangrijke speler in de uitzendbranche van de binnenvaartsector in Europa.

We zijn er trots op dat we de beste arbeidsbemiddelingsdiensten en acquisitie van bemanningsleden in Europa kunnen aanbieden. Dit wordt verzekerd door ons gekwalificeerd personeel, gebruikmakend van de nieuwste communicatietechnieken, gecombineerd met jarenlange ervaring. Dankzij geïntegreerde oplossingen creëren we een crewbasis en dit biedt een blijvend voordeel ten opzichte van de concurrentie.

Direct solliciteren