Welkom aan boord! Alpinist SA is een allround onderneming in de binnenvaart. Veiligheid, betrouwbare afspraken en een goede samenwerking staan voor ons voorop. We proberen het goed te doen op elk vlak. Werken in de binnenvaart is bovendien internationaal werken en dat kenmerkt ons bedrijf. 

Alpinist SA is een allround onderneming in de binnenvaart. Veiligheid, betrouwbare afspraken en een goede samenwerking staan voor ons voorop. We proberen het goed te doen op elk vlak. Werken in de binnenvaart is bovendien internationaal werken en dat kenmerkt ons bedrijf. Wij bieden varend personeel goede arbeidsvoorwaarden, een prettige werksfeer en volop doorgroeimogelijkheden.

Schepen

Alpinist SA exploiteert een jonge vloot met moderne en duurzame binnenvaartschepen. Als schipper ben je in de breedste zin van het woord verantwoordelijk voor het schip, haar bemanning en de lading. Veiligheid en een goede samenwerking met de bemanning staan voor ons daarbij voorop. Doorgaans wordt er continu (24 uur per dag) gevaren volgens het 4-4 systeem. Klik op de foto voor meer informatie over het schip.

Werken bij Alpinist SA

Werken in de binnenvaart is aantrekkelijk: je leeft en werkt op het water, met veel vrijheid. Het is één van de weinige beroepen waar je steeds een nieuw uitzicht hebt. Europa telt ruim 50.000 km aan binnenwateren: met een binnenschip kom je dus overal. Maar om een schip te laten varen is wél professionele bemanning nodig.

Wil je op één van onze schepen werken dan moet je ambitie hebben, van aanpakken weten en in een team kunnen werken. En je moet tegen een stootje kunnen, want onze schepen varen vaak dag en nacht door, ook bij slecht weer. Naast varen is er servicewerk te doen: schilderwerk, motoronderhoud, schip schoonmaken, kleine reparaties, enz. Een modern binnenschip zit vol high-tech apparatuur, dus een goed stel hersens is onmisbaar. Werken bij Alpinist SA betekent een unieke mix van techniek, logistiek én vrijheid.

• Wij bieden een prettige werksfeer

•14 dagen op, 14 dagen af

• Goede arbeidsvoorwaarden onder Luxemburgse condities.

• Ons motto is samenwerken en elkaar helpen!

• Bel voor info 0031 6 53 905 230

Direct solliciteren?