Anta heeft zich in enkele jaren bewezen als dé specialist in shipping en crewing voor de grote binnenvaart en in het begeleiden van de afbouw van schepen. Een unieke positie in een niche markt. Scholing is kennis. Kennis is kwaliteit. Kwaliteit is Anta. Anta zet hoog in opleiding. Medewerkers worden in eigen huis geschoold.

Leer ons kennen!

De koers van Anta is klip en klaar. Kundig, betrouwbaar & loyaal. De reder die kiest voor samenwerking met Anta, is verzekerd van een grote mate van betrokkenheid, flexibiliteit, kennis en ruime expertise in een specialistisch vakgebied. Grootste missie: het behalen van de allerbeste resultaten voor reder én bemanning. Aan boord en aan de wal.

Vanaf het allereerste begin of als aanvulling op hun opleiding aan één van de nautische colleges. Anta werkt nauw samen met bekende opleidingsinstituten STC, ROC Nova College, ROC Friese Poort, Scalda College en diverse anderen.

Anta neemt zijn functie als erkend leermeester serieus. Op elk van zijn schepen leert minimaal één leerling per ploeg de kneepjes van het vak.

Vanaf matroos tot schipper/manager. Iedereen krijgt de kans om door te groeien. Alle medewerkers blijven in opleiding. Want alleen door kennis continu bij te spijkeren, is de allerbeste kwaliteit gegarandeerd. Daarmee onderhoudt Anta de beste vloot.

Binnen Anta werken specialisten die hun vak niet alleen tot in de puntjes verstaan, maar hun kennis ook voortdurend naar een hoger peil willen brengen. Daarom schoolt Anta zijn personeel mede in eigen huis en zijn er goede contacten met alle nautische opleidingen in Nederland. Kennis is groei, vinden ze bij Anta.

Door alleen het beste personeel in te zetten, is continuïteit voor de reder verzekerd. Van contract tot werkkleding en salariëring: Anta regelt alle aspecten van crewing. Dat betekent varen zonder zorgen. ‘Ons personeel is het goud aan boord’, zegt Taeke van Turenhout. Teamspelers bovendien, want alleen samen behaal je de beste resultaten.

Contact

Direct solliciteren?