Bosman Shipping Group is een binnenvaartrederij. Met een ervaren team aan de wal en de vakmensen aan boord bieden wij onze klanten het meest milieuvriendelijke transport en de beste service. Met onze uitgebreide vloot zijn wij dé partner voor al het vervoer over water. Dankzij de gezondheid van de organisatie is er binnen Bosman Shipping Group vaak ruimte voor nieuwe werknemers en zijn er meer dan genoeg kansen om door te groeien.

CONTAINER- EN TANKVAART

De gezondheid van de organisatie en doorgroei van personeel heeft geleid tot het samenvoegen van twee groepen binnen Bosman Shipping Group. Dit waren voorheen Bosman Container Shipping Group (BCSG) en Bosman Tanker Shipping Group (BTSG).

BCSG bestaat uit 3 koppelverbanden, 5 containerschepen en 20  containerduwbakken. In totaal beschikken wij dus over 28 eenheden voor de containervaart. Naast deze containergroep is er na aankoop van de mts Vigo medio 2018 een tankergroep opgericht (BTSG).

Deze groep bestaat uit 8 tankers met verschillende uitrusting en afmetingen. Het management van de tankschepen wordt ondersteund door Universe Shipping en De Jong Shipping. Al onze schepen worden gekenmerkt door rode kleuren.

MODERNE WERKOMGEVING

Naast een loyale groep werknemers heeft Bosman Shipping Group nog meer te bieden. Al onze schepen zijn van moderne gemakken voorzien. Op onze schepen kun je je tijd ook na werktijd goed doorbrengen.

Wil jij aansluiten bij dit bedrijf die vanwege leergierigheid, passie voor het vak en een mooie mix tussen jong en oud een prettige organisatie is om in te werken? Wij zijn regelmatig op zoek naar gemotiveerde leerlingen, matrozen, stuurmannen en schippers.

Binnen Bosman Shipping Group is er vaak ruimte voor nieuwe werknemers en zijn er volop doorgroeimogelijkheden. Wij zijn een erkend leerbedrijf. De opgedane kennis kan bij ons meteen worden benut in de praktijk. Er zijn veel jonge werknemers, wat ervoor zorgt dat je als leerling of starter in een passende werksfeer terecht komt. Als ervaren kracht kom je terecht in een leergierige groep die graag jouw ervaring hoort en ziet.

Direct solliciteren