Chemgas is een rederij met een familiaire werksfeer. Onze trouwe en loyale medewerkers zijn onze kracht. Zij zijn dan ook degene die kunnen vertellen hoe GAAF! Chemgas is. Als marktleider in de branche staan wij geen seconde stil. Wij blijven ontwikkelen en innoveren. Dit doen wij mede door te investeren in ons belangrijkste kapitaal: onze mensen. Want zonder Chemgassers geen Chemgas. 

Werken bij Chemgas betekent samenwerken met bevlogen, betrokken collega’s, afwisselend werk en veel mogelijkheden. Wij bieden gaaf werk op het water. Of je nu aan het begin van je loopbaan staat of al een ervaren professional bent: er zijn bij ons genoeg mogelijkheden voor een mooie carrière.

Bij Chemgas kan je groeien. Als je jezelf verder wilt ontwikkelen dan kan je via ons een opleiding of training volgen om door te stromen naar een nieuwe functie. Er zijn veel mogelijkheden. Wij begeleiden onze collega’s bij het maken van de loopbaankeuzes. Afhankelijk van je ambitie en de interne mogelijkheden kan je doorgroeien in onze organisatie.

Zowel aan boord als vanuit de kantoororganisatie word je begeleid en ondersteund gedurende je loopbaan bij Chemgas. Zo zorgen we er met zijn allen voor dat iedereen werkzaam is in de functie die bij hem of haar past. Dit zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft en je kan investeren in jouw persoonlijke loopbaan. Bij ons is veel mogelijk: je hebt je groei in eigen handen. Jij bepaalt je eigen koers!

Chemgas is een erkend leerbedrijf. Bij ons kan je werken en leren tegelijk. Op onze binnenvaartvloot hebben wij collega’s die bij ons werken en gelijktijdig bijvoorbeeld de opleiding BBL Matroos of BBL Stuurman/Schipper volgen.

Heb je geen ervaring in de vaart en wil je het roer omgooien? Voor de binnenvaart bieden wij veel mogelijkheden met betrekking tot omscholingstrajecten. Bij ons kan je zonder ervaring en papieren starten. Als je maar over het juiste enthousiasme en de juiste instelling beschikt, is er veel mogelijk! Ook met een relevante vooropleiding en/of werkervaring kan je bij ons op je eigen niveau aan de slag.

Wat bieden wij?

Wij zijn trots op onze rederij. Specialistisch en voortdurend in ontwikkeling. Wij onderzoeken altijd waar kansen liggen en hoe wij deze het beste kunnen benutten. Wij staan nooit stil. Elke medewerker levert hieraan zijn bijdrage. Waar je je ook bevindt in de organisatie, we doen het samen! En dat is ook onze kracht. Wij hebben trouwe en loyale medewerkers. Een rederij met een familiaire werksfeer, met leuke collega’s en doorgroeimogelijkheden, dat is wat wij bieden.

Wat breng jij mee? Wij leren je graag kennen!

Onze binnenvaartvloot opereert vanuit Luxemburg. Heb je hier vragen over? Schroom dan niet contact met ons op te nemen en we helpen jou graag verder. Ons vaarverlofschema bestaat uit één week aan boord en één week thuis. Aan boord loop je in een systeem van 8 uur op/ 8 uur af. Op jaarbasis werk je 24 weken en ben je 28 weken vrij.

Contact

Muriel de Klerk

HR Officer+31102412224

m.deklerk@chemgas.nl

Direct solliciteren?