Covadem|Optimaliseer uw reisvoorbereiding. Laad met voorkennis van uw route. Zie actuele vaardieptes en brughoogtes direct op uw kaart. Bespaar brandstof, vaar veilig en duurzaam. Kies voor meer rendement. Kies voor de de slimme real time oplossingen van CoVadem

Optimaliseer uw reisvoorbereiding. Laad met voorkennis van uw route. Zie actuele vaardieptes en brughoogtes direct op uw kaart. Bespaar brandstof, vaar veilig en duurzaam. Kies voor meer rendement. Kies voor de de slimme real time oplossingen van CoVadem.

Smart Navigation

Real time diepte- en hoogtemetingen

Tijdens de vaart real-time inzicht in beschikbare dieptes rondom uw schip, rechtstreeks op uw ECDIS viewer. Van Basel tot Rotterdam, vaar de beste lijn voor optimaal brandstofverbruik en zie direct waar u veilig kunt uitwijken.

Gebruiksvriendelijke software

Gebruiksvriendelijke weergave van actuele beschikbare vaardieptes. Geschikt voor experts en een minder ervaren bemanning. Zo vult het systeem uw ervaring aan.

Alle info op 1 kaart

1 scherm, alle info. De actuele metingen worden geïntegreerd in uw bestaande systemen. Verrijk eenvoudig uw bathymetrische kaart met de data van CoVadem.

Smart Dashboard

Optimale reisvoorbereiding

Optimaliseer uw reisvoorbereiding met alle actuele doorvaarthoogtes van bruggen op de Rijn en de Waal. In 1 oogopslag de meest beperkende hoogte, direct zichtbaar. Met 6-daagse prognose voor iedere brug, van Basel tot Rotterdam.

Laden met voorkennis

Efficiënt laden met een paar muisklikken. Krijg direct inzicht in de meest beperkende waterdieptes, per locatie tot wel zes dagen vooruit. Met specifieke metingen over de gehele vaarweg. In een tabel, of in kaartvorm.Lees meer

2020-08-19 16_38_00-Periskal INLAND ECDIS Viewer 10.0 4.png

Hoe werkt het?

CoVadem biedt geïntegreerde real-time oplossingen voor de binnenvaart. We verbinden de sensoren van deelnemende schepen. En maken via ons online netwerk actuele diepte- en hoogtemetingen direct beschikbaar. Nog voordat u van wal steekt, weet u precies hoe diep u kunt steken. Waar u veilig kunt varen. Dat betaalt zich uit. In zuiniger verbruik. Efficiëntere planning. In betere resultaten. Ook die maken we zichtbaar. Abonneren op het netwerk van CoVadem kan al vanaf €49 per maand. Vaar ook met voorkennis. Sluit u aan bij CoVadem.

Contact

CoVadem Services BV

Werfkade 2 Amsterdam
1033 RA, The Netherlands

Telefoon: +31 (0)88 2682300

Email:info@covadem.com