CV maken

CV|Een Curriculum Vitae is een document waarin iemand een beknopte samenvatting van de werkzaamheden uit zijn of haar leven geeft. In dit document staat onder andere welke opleidingen een persoon heeft gedaan en welke cursussen en welke werkzaamheden de persoon heeft verricht. Het document wordt vaak gebruikt als men naar een baan solliciteert.

Een CV maken

Een CV (Curriculum Vitae) is vaak het eerste wat gevraagd wordt als je gaat solliciteren. Een werkgever wil graag weten wie je bent, wat je werkverleden is en welke opleidingen je hebt gevolgd.

Een CV kun je zo mooi en zo uitgebreid maken als je wilt, maar als je net van de middelbare school komt zul je waarschijnlijk nog niet veel werkervaring hebben.

We gaan hier niet helemaal uitleggen hoe je een zo mooi en uitgebreid mogelijk CV kunt maken, als je een normale CV hebt, waar de belangrijkste informatie in staat is het voldoende. Je motivatie kun je doen in een persoonlijk gesprek. Je kunt namelijk nog zo’n mooie motivatiebrief schrijven, uiteindelijk gaat het erom wie je in het echt bent.

Om je op weg te helpen hebben we een eenvoudige CV gemaakt die je, na downloaden, digitaal kunt invullen.

Hier kun je de belangrijkste informatie op invullen die een werkgever in eerste instantie van je wilt weten.

CV download

Download hieronder de CV.

Opmerking: de meeste telefoon- en tabletbrowsers geven geen ingesloten PDF’s weer.

Download de PDF eerst om hem in te kunnen vullen.Heb je na het lezen van al deze informatie toch nog vragen, stuur ons een e-mail en wij proberen zo snel mogelijk je vraag te beantwoorden, onze email is: info@binnenvaartkennis.nl