Dari B.V. is een scheepvaartbedrijf dat actief is in de binnenvaart. Met een zeer moderne vloot zijn wij gespecialiseerd in het vervoer van droge lading, containers, vloeibare chemische -en minerale producten over het water netwerk van West-Europa. Wij voldoen hiermee aan de transportbehoefte van onze klanten.

Het doel van Scheepvaartbedrijf Dari B.V. is op een veilige en milieu vriendelijke manier goederen te vervoeren van de Benelux tot aan Zwitserland.

De brede expertise en langdurige ervaring maakt Scheepvaartbedrijf Dari B.V. dan ook tot een betrouwbare partner in het efficiënt vervoeren van verscheidene producten over de verschillende waterwegen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen & Bedrijfsmanagement

Het doel van het bedrijf is om een aantrekkelijke, gewaardeerde en gerenommeerde werkgever te zijn voor alle mensen, ongeacht geslacht, afkomst, religie of huidskleur. Toewijding aan het respecteren van alle mensenrechten en bedrijfsethiek is net zo essentieel als het handhaven van een positieve bedrijfscultuur.

Betrouwbaarheid, veiligheid en veerkracht

De organisatie hecht de hoogste waarde aan een veilige, betrouwbare omgang met mensen, gegevens en producten in al haar activiteiten om te voldoen aan de hoogste eisen voor probleemloze, robuuste en veilige toeleverings- en serviceketens.

Onderwijs & Opleiding

Voortdurende opleiding en bijscholing van alle medewerkers binnen en buiten hun vakgebied zijn kernelementen van de organisatiestructuur.

Bel of mail ons?

Tel: +31 (0) 78 750 16 30
Mail:  info@daribv.nl

Direct solliciteren?