Sinds 1947 heeft De Wit Bunkering een sterke reputatie opgebouwd als correcte en kwaliteitsvolle leverancier. Dit verklaart het succes waarom de meeste rederijen met De Wit Bunkering werken. De Wit Bunkering N.V. is een Europees bunkerbedrijf voor binnenvaart & industrie.

UW SPECIALIST IN BUNKERING

Sinds 1947 heeft De Wit Bunkering een sterke reputatie opgebouwd als correcte en kwaliteitsvolle leverancier. Dit verklaart het succes waarom de meeste rederijen met De Wit Bunkering werken. De Wit Bunkering N.V. is een vooraanstaand bunkerbedrijf voor binnenvaart & industrie.
Een vierde generatie kondigt zich de volgende jaren aan in ons bedrijf. In dit kader trokken wij Tim Peeters als CEO aan. Zijn taak is om De Wit Bunkering te gaan leiden en onze zonen te gaan begeleiden als zij in het bedrijf zullen stappen. Dit geeft ons extra brandstof om gezond verder te blijven groeien.

Reeds meer dan 20 jaar levert De Wit Bunkering drinkwater aan de binnenvaart op zowel linker- als rechteroever in opdracht van Port of Antwerp-Bruges.

Het is een mooie taak om op te nemen waardoor we zorgen dat onze klanten kunnen koken, douchen, etc. aan boord van hun schip of m.a.w. hun thuis! We nemen de nodige procedures in acht zodat drinkwater veilig en kwalitatief is.

Direct solliciteren?