DeKKControl

DekkControl verzorgt Arbo-technische inspecties en keuringen op (tank)schepen in de binnenvaart en aan land. Door de zekerheidsgarantie van DekkControl zijn wij altijd op de hoogte van de relevante wet- en regelgeving en beschikt over de kennis en kunde om uw bedrijf optimaal te ondersteunen.

Wij zijn uw betrouwbare partner voor:

• Keuring van arbeidsmiddelen en hijsmaterialen
  • Inspecties volgens de wettelijke (Arbo) richtlijnen
  • Altijd voldoen aan de relevante wetten en regels, met oog en respect voor het milieu
  • Professionaliteit en jarenlange ervaring
  • Flexibel locatiebezoek, in binnen- en buitenland, zowel aan boord als op het land
  • Een concurrerend aanbod waarbij we naar 100% klanttevredenheid streven
  • Onderhoud van brandbeveiliging

Snelle en vlotte diensten

Wanneer u ons belt, zullen wij u gelijk inplannen. Ook bij spoedgevallen en storingen komen wij zo snel mogelijk bij u langs. Zodra u contact opneemt, komen wij graag een keer kennismaken. DekkControl heeft een concurrerend aanbod en biedt de flexibiliteit waar u behoefte aan heeft.

Onze diensten

Of het nu gaat om een alcohol en drugstest, de eenmalige inspectie van een schip of reguliere inspecties en keuringen van een complete vloot: bij DekkControl bent u hiervoor aan het juiste adres. Test ons, we trekken de (werk) handschoen graag voor u aan.

Baanhoek 140
3361 GM Sliedrecht