DUTCH WASTE is dé specialist als het gaat om maritieme en industriële reiniging, inzamelen en om de verwerking van afvalstoffen. Klein of groot, moeilijk of makkelijk, gepland of ad hoc: DUTCH WASTE is een professionele en no nonsens organisatie die graag relaties ontzorgt. Dit gebeurd op een veilige, efficiënte manier met milieuvriendelijke middelen.

Bij calamiteiten telt elke seconde, ook op het water!

Als er een olielekkage of verontreiniging is ontstaan is het van groot economisch én ecologisch belang dat er snel en efficiënt wordt gehandeld. Door middel van onze geavanceerde olieskimmers en andere olie-absorptiemiddelen kunnen wij verdere vervuiling tot een minimum beperken. Onze professionals zijn getraind om in het geval van een calamiteit overal in Nederland direct in actie te komen, op het water óf op het land.

Specialistische kennis en ervaring!

Het zorgvuldig inzamelen van (gevaarlijke) afvalstoffen vergt specialistische kennis. Afvaltransport over water is anders geregeld dan over land en voor beide afvalstromen gelden specifieke regels. Met ons eigen materieel bestaande uit zowel schepen als vacuümwagens en een sterk eigen team van getrainde professionals hebben we alles in huis om uw verschillende afvalstromen in de juiste banen te leiden. Dit doen we 24/7 en uiteraard volgens de protocollen en regelgeving van de verschillende besluiten en Europese verdragen.

Contact

Contactgegevens

Jacobus Lipsweg 110,
3316 BP Dordrecht

+31 (0)78 6213500

sales@dutchwaste.com

Direct solliciteren?