Geo Shipping vervoerd grote volumes lading over de Rijn met binnenvaartschepen. We exploiteren 3 koppelverbanden die uitsluitend containers vervoeren tussen de Duitse maakindustrie en de grote zeehavens.

Wij zetten onze kennis en ervaring in voor de veilige en verzorgde Shipping van circa 70.000 Teu op jaarbasis. We varen 90.000 kilometer per jaar en gebruiken daarbij per container de minst mogelijk energie.

Onze koppelverbanden zijn de TimesSquare, ArcticCircle en BermudaTriangle. Geo Shipping is de beheersmaatschappij en heeft zijn kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht.

Ben je matroos of leerling-matroos en zoek je een goed draaiend team van ervaren schippers, matrozen en leerling-matrozen om te werken en leren? Dan kunnen wij een match zijn!

Wij hebben met onze schepen al vele eind-kapiteins opgeleid die nu op de Rijn varen en wij willen dat blijven doen. Op onze koppelverbanden zijn er weer matrozen doorgegroeid naar 2e kapitein en we zoeken maritiem talent om onze groep weer aan te vullen.

Het leven aan boord

Woonruimte is er ruimschoots aanwezig, de koppelverbanden hebben dezelfde indelingen. Op het achterschip zijn gescheiden woningen voor de 1e en 2e kapiteins, op het voorschip is een relatief grote woning met slaapkamers en op de voorbak (voorschip van de bak) is ook een relatief grote woning met slaapkamers. Zodoende kunnen we iedereen een eigen plaats bieden op het koppelverband. Uiteraard is reizen, kost en inwoning vrij.

Het werk

We varen met containers naar Mainz, Germersheim en Worth am Rhein en jouw werk begint met het laad-/loswerk begeleiden, onderhoud plegen, schoonmaakwerkzaamheden, aan- en afmeren en alle dek werkzaamheden die langs komen. En als je wilt, een stukje varen op gezette tijden.
We varen systeemvaart met een rooster die zoveel mogelijk met 2wk op/2wk af (182 dagen vrij) is opgebouwd tussen de schoolweken van de schoolgaande matrozen.

We willen een team zijn waarin iedereen zich op zijn gemak voelt met een beetje gevoel voor humor maar ook een stuk plichtsbesef en met je vele collega’s streven we een gemoedelijke sfeer na.

Contact

Jacco 0610 978686

Direct solliciteren?