Hoogendoorn Maritieme Betimmeringen en Interieurbouw is er voor bedrijven die op zoek zijn naar een veilig, comfortabel, duurzaam en kwalitatief hoogwaardig interieur in SCHEPEN, GEBOUWEN of OFFSHORE is onze onderneming de aangewezen partner. Ons familiebedrijf bestaat als sinds 1961.

Maritiem

De roots van ons bedrijf liggen in de scheepsbetimmeringen. Vandaag de dag verzorgen we in binnen- en buitenland de complete inrichting van zowel binnenvaartschepen, coasters, kraanschepen, accommodatieschepen, als luxe particuliere jachten als passagiersschepen.

Ook met het inrichten van offshore projecten hebben we veel ervaring opgebouwd. Kortom, alles wat zich op het water bevindt en wat klanten in willen laten richten, kunnen ze uitbesteden aan Hoogendoorn MBI.

Flexibel, servicegericht en volgens de gemaakte afspraken, produceren en installeren onze vakmensen alles wat nodig is om een schip of platform op de juiste manier in te richten. Vloeren, wanden, plafonds, installaties, schilderwerk, grootkeukens, speciaal meubilair en vaste betimmeringen kunnen cliënten toevertrouwen aan de zorg van onze vaklieden.

Contact

Beatrixhaven 35
4251 NK WERKENDAM
+31 (0)183 308 383