Interstream Barging is één van de grootste binnenvaartbevrachters in Europa. Met onze moderne vloot verzorgen we een veilig en duurzaam transport van vloeibare chemicaliën, minerale en eetbare oliën. Interstream Barging heeft kantoren in Nederland, Duitsland, Luxemburg en Zwitserland.

Interstream Barging is één van de grootste binnenvaartbevrachters in Europa. Met onze moderne vloot verzorgen we een veilig en duurzaam transport van vloeibare chemicaliën, minerale en eetbare oliën.
Interstream Barging heeft kantoren in Nederland, Duitsland, Luxemburg en Zwitserland. Als binnenvaartbevrachter richten wij ons op Europa. In deze regio zijn wij qua vervoerd tonnage, met een totale laadcapaciteit van ongeveer 350.000 ton, de marktleider.

Medewerkers van Interstream Barging hebben een continue focus op een betrouwbare en veilige dienstverlening richting de klanten waarvoor ISB de producten binnen Europa van A naar B brengt én richting de particuliere eigenaren waarvan wij de schepen inzetten voor het vervoer van die producten. We maken dit waar doordat we met een eigen vloot niet alleen aan boord, maar ook op kantoor veel  deskundigheid en expertise in huis hebben. Er heerst zowel aan boord als op kantoor een no-nonsense cultuur waarbij gedacht wordt in oplossingen en kansen in plaats van in problemen.

Onze walorganisatie bestaat uit circa 65 professionals van bevrachters en technici tot IT-ers en Safety Inspectors. Aan boord van onze schepen zijn nog eens 200 deskundige varensgasten werkzaam, van lichtmatrozen tot kapiteins, die in een week op / week af rooster varen.

Werken bij Interstream Barging

Interstream Barging stimuleert medewerkers hun talenten te benutten door hen in hun werk én door opleiding en training uit te dagen. Dit leidt op termijn tot doorstroming van een groot aantal collega’s, waardoor er veel kennis en ervaring in de organisatie aanwezig is.

Wij bieden onze medewerkers goede arbeidsvoorwaarden, opleidingsfaciliteiten en bovenal een leuke werkplek bij een solide bedrijf met een informele cultuur. Het is goed werken bij Interstream Barging.

Stagiairs

Interstream Barging investeert in nieuw talent. We bieden studenten o.a. een praktische opleiding aan volgens zowel de beroepsopleidende leerweg (BOL) als de beroepsbegeleidende (BBL). We zijn een erkend stagebedrijf voor een breed scala aan opleidingen. Dit betekent dat onze medewerkers worden opgeleid om leerling-werknemers te begeleiden en op te leiden. Wij zijn een VTL-geaccrediteerd leerbedrijf voor de volgende beroepskwalificaties in de binnenvaart: Dekschipper, kapitein en manager havenlogistiek.

In verband met de groei van ons bedrijf zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s.

Direct solliciteren?