Kalkman Handelsonderneming heeft al tientallen jaren ervaring als totaalleverancier voor de industrie, scheepvaart en transport in levering van werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen, gereedschappen en machines.

Kalkman is een stabiel familiebedrijf opgericht in 1924. Inmiddels is de 4e generatie in het bedrijf werkzaam.
Kalkman Handelsonderneming is totaalleverancier voor werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en techniek. Wij streven naar optimale, veilige werkomstandigheden en draagcomfort.

Met onze techniek groep ontzorgen wij onze klanten volledig in wat ze nodig hebben om hun werkzaamheden uit te voeren. Ons doel is om onze klanten zo deskundig en efficiënt mogelijk te helpen. Dit resulteert in tevreden werknemers en zo kunnen we op deze manier vaak een mooie besparing realiseren. De wensen van de klant staan centraal en wij bieden een oplossing op maat.

Online bestellen via onze webshop

Werkkleding is verkrijgbaar in veel soorten en maten: het kan uitgevoerd worden in diverse materialen en kleuren en is beschikbaar in verschillende prijscategorieën. Het assortiment van Kalkman rekent zich met meer dan 100 merken, 10.000 modellen en 50 categorieën tot het grootste van Europa. Voor ieder beroep heeft Kalkman een geschikte oplossing in de vorm van werkkleding en service. Het assortiment is onderverdeeld in de categorieën werkkleding, werkschoenen en persoonlijke bescherming. De subcategorie veiligheidsschoenen is daarbij een van onze meest populaire categorieën.

Familiebedrijf Kalkman is opgericht door overgrootvader Kalkman in 1924. Sinds het ontstaan heeft Kalkman activiteiten ontplooid die verband hadden met de scheepvaart. Kalkman ging zich richten op de ontwikkeling en productie van boegschroeven en ballastpompen. Met het groter worden van schepen nam de behoefte aan gecontroleerde wendbaarheid toe. Als het om wendbaarheid draait, komt u terecht bij de hoge kwaliteit boegschroeven van Kalkman Scheepstechniek B.V. In de achterliggende jaren werden steeds nieuwe types en modellen ontwikkeld, waardoor wij een breed scala aan kennis hebben. Samen met u kijken we naar het type schip en uw wensen, zodat we samen tot de unieke oplossing komen. Geen zee is ons te hoog!

Naast de eigen ontwikkelafdeling en de productie-en montage faciliteiten beschikt Kalkman over een team van deskundige servicemedewerkers. Deze medewerkers beschikken over een breed scala aan vaardigheden. Zowel mechanisch, elektrisch, hydraulisch en diesel elektrisch kunnen de meeste servicevragen ter plaatse worden opgelost.

Voor elk schip hebben wij een oplossing die specifiek afgestemd wordt op het scheepsontwerp, vaargebied en wensen van de klant. De boegschroef heeft een prominente rol gekregen in de scheepvaart en is bijna even belangrijk als de hoofdvoortstuwing. Daardoor is betrouwbaarheid en levensduur een belangrijk item geworden. Waarden die binnen onze familieonderneming verankert liggen. Bij alle boegschroeven kunt u kiezen voor een diesel, elektrische, hybride of hydraulische aandrijving.

Stuurwachtalarmen

Duits onderzoek heeft aangetoond dat het stuurwachtalarm aanzienlijk de veiligheid aan boord verhoogd!

Het Kalkman Stuurwachtalarm is in iedere stuurhut een noodzaak wanneer veiligheid ook bij u voorop staat. Door middel van twee sensoren wordt uw piloot continue in de gaten gehouden.

Het stuurwachtalarm waarschuwt u als er binnen een door u in te stellen tijd geen beweging wordt waargenomen. Het alarm zal in diverse alarmfases afgaan. Hierdoor kunnen andere opvarenden gewaarschuwd worden en kan erger worden voorkomen. 

Vanaf medio 2019 is er ook een variant beschikbaar om het stuurwachtalarm te integreren in het Kalkman bedieningspaneel (touchscreen) met dit systeem koppelen we alle Kalkman producten.

Wij leveren onder klasse / keur

Contact

Parallelweg 11
2921LE, Krimpen aan den IJssel 

+31 (0)180 51 77 55

handel@kalkman.nl