Letterbastion is een breed gespecialiseerd beletteringsbedrijf. We voeren belettering uit in de ruimste zin van het woord. Zo laat u bij ons tegen een betaalbaar tarief gevelbelettering, scheepsbelettering, autobelettering en interieur wrapping ontwerpen en uitvoeren. 

Beletteringsbedrijf

Letterbastion is een breed gespecialiseerd beletteringsbedrijf. We voeren belettering uit in de ruimste zin van het woord. Zo laat u bij ons tegen een betaalbaar tarief gevelbelettering, scheepsbelettering, autobelettering en interieur wrapping ontwerpen en uitvoeren. We zijn een full-service reclamebureau dat uitblinkt in persoonlijk contact. Naast het bespreken van uw wensen gebruiken we onze kennis om u van feedback en advies te voorzien. Dit doen we op het gebied van zowel ontwerp als materiaalkeuze. Zo laat u altijd een unieke belettering plaatsen van hoogstaande kwaliteit.

Onze beletteringdiensten

Ontdek meer over onze beletteringdiensten. We staan open voor elk project en verwelkomen u graag als klant. Zo verzorgen we ook complete huisstijlen. Van het beletteren van een compleet wagenpark tot het produceren van een gepersonaliseerd naambordje.

Scheepsbelettering door specialisten

We zijn sinds 2006 actief met scheepsbelettering in de maritieme sector en sindsdien hebben we vele schepen in de binnenvaart voorzien van mooie namen. Letterbastion kan niet alleen zorgen voor scheepsletters, ook voor borden, wimpels en logo’s kunt u bij ons terecht. De ervaren specialisten voeren graag de gehele scheepsstyling voor u uit.

Scheepsletters

Behalve plakletters kunnen we uw schip ook voorzien van scheepsletters in diverse materialen. Daarbij kunt u denken aan PVC, acrylox, acrylaat, dibond, aluminium, koper en zelfs brons. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren over de eigenschappen van de diverse materialen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Ook zijn er genoeg voorbeelden van eerder gerealiseerde projecten voor handen, waaronder een groot aantal handgeschilderde scheepsnamen.

Interieurfolie door specialisten

Geen nieuwe meubels of geheel nieuw interieur kopen en toch een compleet vernieuwde uitstraling voor uw bedrijf? Het kan met interieurfolie. Veel meubels kunnen jarenlang mee, maar na verloop van tijd kunnen er slijtage- of gebruikssporen verschijnen.

Op zoek naar een goedkope en duurzame oplossing? Maak handig gebruik van interieurfolie om uw meubels en interieur snel een nieuwe uitstraling te geven.

SERVICE

Full-service betekent bij ons dat we van begin tot eind met u meedenken. Van advies tot ontwerp en uitvoering, bij ons staat alles in het teken van persoonlijk contact om de best mogelijke service te bieden..

PERSOONLIJK ADVIES

Door onze jarenlange ervaring kunnen we u als geen ander adviseren in materiaal- en kleurgebruik om ervoor te zorgen dat uw ontwerp er uit springt en de uitstraling krijgt die u voor ogen heeft.

KWALITEIT

Alle werkzaamheden die u ons toevertrouwd worden door ons met de grootste zorg en deskundigheid ontworpen en gecreëerd. Kwaliteit tegen een betaalbare prijs!

BIJ U OP LOCATIE

Naast onze eigen productiefaciliteiten kunnen we de belettering van uw wagenpark, pand of schip ook op locatie verzorgen. We werken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Zo gaan we te werk

Het liefst meten we zelf uw schip op om daarna samen met u de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Vervolgens wordt een ontwerp op maat gemaakt en aan de hand van alle gegevens maken we een offerte.

Na uw goedkeuring gaan we aan de slag en als de voorbereiding is afgerond, nemen we contact met u op om samen een geschikte dag voor de montage in te plannen. De weersomstandigheden zijn hierbij een belangrijke factor. Omdat we werken met sjablonen, hebben we droog weer nodig. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden of het maken van een eerste afspraak.


Zirkoon 128

3316 KD Dordrecht

Nederland

Email info@letterbastion.nl

Telefoon 078 7440 444