Naval Inland Navigation beschikt over een vloot van 42 dubbelwandige schepen met een laadvermogen tussen 1600 en 8700 ton  Bovendien bieden we bunkerschepen aan met activiteit voornamelijk in Vlissingen, Antwerpen, Rotterdam en Amsterdam.

De service die we leveren is:

-het bunkeren van zeeschepen.
-het transporteren van minerale oliën en stookolie van en naar raffinaderijen en opslagplaatsen.
-het bijstaan van de scheepseigenaren in het managen van hun schip.

Als bevrachter komen wij tussen bij het opmaken van bevrachtingsovereenkomsten voor het vervoeren van olieproducten over de West Europese binnenwateren gebruik makend van dubbelwandige schepen die de NAVAL vloot rijk is. Ook het afsluiten van vervoercontracten behoort tot onze core business. Bovendien bieden we bunkerschepen aan met activiteit voornamelijk in Vlissingen, Antwerpen, Rotterdam en Amsterdam.

Een team van gemotiveerde, pro-actieve en ervaren mensen zowel aan boord als op kantoor staat klaar om klanten 24u/24u, 7 dagen op 7 bij te staan bij vragen omtrent vastgelegde transporten. Hoog belang wordt gehecht aan veiligheid voor mens en omgeving, duurzaamheid en corporate social responsibility. Als werkgever vervullen we ook een belangrijke maatschappelijke rol en werken we continu aan betrokkenheid waarbij input van al onze mensen wordt ingezet om efficiëntie te verhogen, processen te optimaliseren en resultaten te verbeteren. Naar scheepseigenaren toe garanderen we een ‘open boekhoudprincipe’ en trachten we hen bij te staan in hun specialiteit…..focussen op de kwaliteit van het schip.

Contact

NAVAL INLAND NAVIGATION
Koningsspil 1
4661TW Halsteren
Nederland

info@naval-barging.com

+31 164 788 260

Direct solliciteren?