Op deze pagina vind je de partners van binnenvaartschool.nl. Onze partners hebben regelmatig plaats voor snuffelstagiaires en leerlingen die een opleiding volgen of gaan volgen. Ben je al werkzaam in de binnenvaart? Ook dan zit je hier op goede plaats. Onze partners hebben regelmatig uiteenlopende vacatures. Van elke partner met vacatures voor varend personeel hebben wij een pagina gemaakt met een bedrijfsprofiel. Kijk eens rustig rond en grote kans dat een van onze partners jou aanspreekt.


Klik op 1 van de partnerlogo’s om naar de partnerpagina van je keuze te gaan

| Partners met varende werknemers |

Sinds 2006 zijn we actief als bemiddelings- en detacheringsbureau, gespecialiseerd in detachering van zeer ervaren, zelfstandige kapiteins voor de binnenvaartschepen in Europa met een focus op tankschepen. Met onze filosofie “Kwaliteit, Snelheid en Transparantie” zijn we een belangrijke schakel tussen een groeiende groep zelfstandige kapiteins en verschillende klanten.


Alpinist SA is een allround onderneming in de binnenvaart. Veiligheid, betrouwbare afspraken en een goede samenwerking staan voor ons voorop. We proberen het goed te doen op elk vlak. Werken in de binnenvaart is bovendien internationaal werken en dat kenmerkt ons bedrijf. 


AMS transporteert en bunkert minerale oliën met dubbelwandige binnenvaarttankers. Ook zijn we gespecialiseerd in volledig of technisch beheer van binnenvaartschepen. Het werven van gekwalificeerd personeel hoort daarbij. Onze ervaren en goed geschoolde medewerkers werken op de eigen vloot en schepen van klanten. Het managementteam is betrokken bij vooruitstrevende maritieme projecten op het gebied van voortstuwing, power management en LNG-applicaties. 


Aqua Barging Holland wil samen met haar klanten werken aan duurzame relaties. Wij vertalen dit in een goede en betrouwbare dienstverlening over het water, waardoor wij samen met u kunnen zorgdragen voor een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en een duurzame ontwikkeling van ons bedrijf.


Archelle Tankshifffahrt| archelle.scheepvaart@outlook.com


Bamalite S.A. is opgericht in 1993 en is een internationaal scheepvaartbedrijf welke zich richt op het vervoer van gevaarlijke stoffen over water. Het bedrijf is in de loop der jaren uitgegroeid naar een rederij. Er varen in de firma schepen, duwboten, tankduwbakken en tankkoppelverbanden.


Bosman Shipping Group is een binnenvaartrederij. Met een ervaren team aan de wal en de vakmensen aan boord bieden wij onze klanten het meest milieuvriendelijke transport en de beste service. Met onze uitgebreide vloot zijn wij dé partner voor al het vervoer over water. Dankzij de gezondheid van de organisatie is er binnen Bosman Shipping Group vaak ruimte voor nieuwe werknemers en zijn er meer dan genoeg kansen om door te groeien.


Burando Barging is een van de grootste exploitanten van binnenvaartschepen in Noordwest-Europa met een vloot van 60 ‘ultramoderne dubbelwandige schepen voor het vervoer van vloeibare bulkproducten zoals minerale oliën, lichte chemicaliën en vegoils.


Chemgas is een rederij met een familiaire werksfeer. Onze trouwe en loyale medewerkers zijn onze kracht. Zij zijn dan ook degene die kunnen vertellen hoe GAAF! Chemgas is. Als marktleider in de branche staan wij geen seconde stil. Wij blijven ontwikkelen en innoveren. Dit doen wij mede door te investeren in ons belangrijkste kapitaal: onze mensen.


Dari B.V. is een scheepvaartbedrijf dat actief is in de binnenvaart. Met een zeer moderne vloot zijn wij gespecialiseerd in het vervoer van droge lading, containers, vloeibare chemische -en minerale producten over het water netwerk van West-Europa. Wij voldoen hiermee aan de transportbehoefte van onze klanten.


Deen Shipping, is al 40 jaar actief op de Europese binnenwateren met haar tankschepen. Deen Shipping heeft een moderne en innovatieve vloot, met als paradepaardje de MTS Argonon, het eerste LNG aangedreven binnenvaartschip in Europa.


Sinds 1947 heeft De Wit Bunkering een sterke reputatie opgebouwd als correcte en kwaliteitsvolle leverancier. Dit verklaart het succes waarom de meeste rederijen met De Wit Bunkering werken. De Wit Bunkering N.V. is een Europees bunkerbedrijf voor binnenvaart & industrie.


DK Shipping & Trading GMBH is een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in het transport van bulkproducten ( zand en vloeistoffen) over de binnenwateren.


Dutch Cargo Shipping BV is een bedrijf wat zich specialiseert in het vervoer van goederen over water.
Het vaargebied waar wij onze diensten kunnen aanbieden strekt zich uit van de Zeehavens via het achterland naar Zwitserland of zelfs tot aan de Zwarte zee.


DUTCH WASTE is dé specialist als het gaat om maritieme en industriële reiniging, inzamelen en om de verwerking van afvalstoffen. Klein of groot, moeilijk of makkelijk, gepland of ad hoc: DUTCH WASTE is een professionele en no nonsens organisatie die graag relaties ontzorgt. Dit gebeurd op een veilige, efficiënte manier met milieuvriendelijke middelen.


Fixut Maris B.V. Als u in zee gaat met een scheepvaartbedrijf dat op de binnenwateren vaart, heeft u wellicht nog een lading vragen. Past mijn vracht wel? Is het niet te zwaar? Kan de bemanning dat wel aan? Dat staat allemaal als een paal boven water bij Scheepvaartbedrijf Fixut Maris.


Fluvia is gespecialiseerd in het leveren van Peak Performance diensten aan onze klanten door middel van veilig en betrouwbaar vervoer van vloeibare bulk over de noord – west Europese binnenwateren. Werk samen met een hechte, professionele bemanning en betrokken kantoor. Leef en werk in comfort aan boord, vervoer je lading veilig en lig weinig stil.


Geo Shipping vervoerd grote volumes lading over de Rijn met binnenvaartschepen. We exploiteren 3 koppelverbanden die uitsluitend containers vervoeren tussen de Duitse maakindustrie en de grote zeehavens.


Hoeykens Transport. Sinds onze oprichting, staat ons bedrijf bekend om de goede kwaliteit en hoog niveau van professionaliteit. Wij doen ons uiterste best om niet alleen aan al uw verwachtingen te voldoen, maar deze ook overtreffen waardoor we u volledige tevredenheid kunnen garanderen.


Innovated Shipping, als het om efficiënt, doelgericht én expertise binnen het scheepsvak gaat, is Innovated Group een veilige haven. Scheepsbouw, scheepsmanagement, Dynamic Cargo Survey, maritieme services én opleiding & ontwikkeling binnen het vakgebied. Het is er. Binnen Innovated Groep. En het staat. Als een huis.


Interstream Barging is één van de grootste binnenvaartbevrachters in Europa. Met onze moderne vloot verzorgen we een veilig en duurzaam transport van vloeibare chemicaliën, minerale en eetbare oliën.
Interstream Barging heeft kantoren in Nederland, Duitsland, Luxemburg en Zwitserland.


Leviano Crewing, uw binnenvaart partner & specialist in scheeps- en crew management


Maritime Fleet Support


Mercurius Shipping Group bestaat uit samenwerkingen door en voor binnenvaartondernemers. Mercurius ontwikkelt, bouwt, investeert, exploiteert en bevracht diverse type binnenvaartschepen. Daarnaast bieden wij ondersteunende diensten aan binnenvaartondernemers.


Als bevrachter komen wij tussen bij het opmaken van bevrachtingsovereenkomsten voor het vervoeren van olieproducten over de West Europese binnenwateren gebruik makend van dubbelwandige schepen die de NAVAL vloot rijk is. Ook het afsluiten van vervoercontracten behoort tot onze core business. Bovendien bieden we bunkerschepen aan met activiteit voornamelijk in Vlissingen, Antwerpen, Rotterdam en Amsterdam.


Obbinnenvaart| Wij zijn een Nederlands bemiddelingsbureau. Wil jij voor het leukste binnenvaartbemiddeling- bureau aan de slag?


Welkom bij Oudcomb B.V., het scheepvaartbedrijf dat gespecialiseerd is in de bouw en exploitatie van hoogwaardige chemicaliëntankers. Met het beheer over een vloot van zes schepen, allemaal gebouwd in eigen beheer, zetten wij onze kennis en ervaring in voor vlot, veilig en verzorgd vervoer van chemicaliën in de binnenvaart.


Pegasus en Pontos Shipping S.à r.l. zijn middelgrote en groeiende ondernemingen in de binnentankvaart met vestiging in Wasserbillig, Luxemburg. Beide ondernemingen maken deel uit van de GEFO Shipping Group met vestiging in Hamburg.


Pegasus en Pontos Shipping S.à r.l. zijn middelgrote en groeiende ondernemingen in de binnentankvaart met vestiging in Wasserbillig, Luxemburg. Beide ondernemingen maken deel uit van de GEFO Shipping Group met vestiging in Hamburg.


Familiebedrijf Rederij De Jong werkt al meer dan 100 jaar als onafhankelijke rederij. Met onze uitgebreide vloot voor binnenvaart en duwvaart zijn wij een betrouwbare en flexibele partner voor al uw vervoer- en opslagbehoeftes op het water.


Back in 1951 when Roger Ringoot puts a 320-ton ship into service for the transport of liquid bulk. A premiere with an aftermath that led to an impressive tonnage, double-walled ships active throughout Europe 7 decades later. 
Shipping Company Ringoot can look back on a rich past in which transport across the water is prominent. It is also a story of economic growth, customer-orientedness, increasing know-how and technological evolution.


Scheepvaartbedrijf Camaro BV / Dubbelman Container Transporten denkt in oplossingen. 
Wij verzorgen uw transport met grote toewijding


Slurink| Al ruim anderhalve eeuw is de naam Slurink verbonden met de binnenvaart. Wat eind 1800 begon met Pouwel Slurink in Zwartsluis is uitgegroeid tot een netwerk van moderne bunkerpunten in heel Nederland, waarbij service, kwaliteit en veiligheid centraal staan. Slurink Bunkerstations levert o.a. gasolie, smeerolie en scheepsartikelen aan de binnenvaart en visserij.


The S4M Group of Companies is a organisation of maritime related companies founded in the Netherlands with expertise in niche (global) markets. Our mutual goal is not only to serve our clients, but also to improve on the things we are doing with a focus on safety and creativity. We are motivated by passion for this industry. 


Stolt-Nielsen Inland Tanker Service B.V. (SNITS) is een rederij die gespecialiseerd is in het transport van hoogwaardige vloeibare chemicaliën en minerale oliën in binnenvaarttankers.s bedrijf. 


TL Tanker Logistics GmbH & Co.KG is een onafhankelijk bevrachtingsbureau gespecialiseerd in het vervoer van alle soorten vloeibare ladingen via waterwegen. Sinds 1 september 2011 zijn wij actief op ons kantoor in Moers, Duitsland. De naam is nieuw, maar het personeel is ervaren en al jaren betrokken bij de binnenvaart.


Triade Shipping is de betrouwbare partner voor het zorgvuldig en duurzaam transporteren van een breed scala aan (vloeibare) chemische ladingen. Onze focus ligt op de cruciale routes naar Antwerpen- Rotterdam- Amsterdam- Gent (ARAG) en de Rijn en zijrivieren.


Unibarge streeft naar perfectie. Voor Unibarge geen loze kreet, maar een ambitie die wij in een viertal pijlers tot uiting laten komen: Passie, ondernemerschap, betrokkenheid, efficiency. Het management van Unibarge is altijd beschikbaar voor vragen en opmerkingen van de operationele diensten. Er wordt voortdurend geïnvesteerd in het verkleinen van de afstand tussen de water- en landzijde. Dit resulteert in betrokken partners die weten wat er leeft en speelt bij alle partijen.


UNIVERSE SHIPPING Het water is wat ons verbindt, en samenwerking staat centraal. Gevestigd aan het water te Zwijndrecht opereert Universe Shipping op de tankvaartmarkt met modern uitgeruste dubbelwandige schepen.


Met 6 eigen schepen – 6 tankers – en 40 werknemers verzorgt Van Loon Shipping vanuit Hendrik-Ido-Ambacht het transport van vloeistoffen en chemicaliën  in Europa voor diverse grote opdrachtgevers.


Vario Shipping is gespecialiseerd in het transport en uitlevering van minerale olie en chemische producten .Dit doen wij met een groeiende vloot  schepen van hoogwaardige kwaliteit.Vanuit ons kantoor in Hendrik Ido Ambacht worden alle transporten gecoördineerd.
Op het gebied van veiligheid en kwaliteit hebben wij een team veiligheids adviseurs 24/7 klaar staan om onze transporten te monitoren en daar waar nodig ondersteuning te bieden


Versotrans – Challenge (y)our transport


VT is een onafhankelijk bedrijf met betrokken medewerkers. Velen leven al van generatie op generatie een maritiem bestaan. Door innovatieve en betrouwbare dienstverlening biedt VT de optimale ondersteuning bij transport en bunkering met hoog opgeleid personeel en onberispelijk materiaal.


Sinds 1988 heeft Wijgaart Shipping ervaring in de Europese binnenvaart, maar ook een vooruitstrevende blik op transport en ondernemerschap. Kwalitatief transport vraagt om kennis en vakmanschap. Met jarenlange ervaring is Wijgaart Shipping een betrouwbare partner voor vervoer van al uw scheepsvracht.

| Partners waar je een opleiding of studie kunt volgen |

Edumar leidt al meer dan 24 jaar, met veel succes, een groot aantal cursisten op voor het Groot Vaarbewijs en Zeilbewijs. Wat in 1996 kleinschalig begon, is uitgegroeid tot de Nederlandse marktleider op het gebied van de nautische examens volgens de route van het CBR. De laatste 15 jaar is het aantal deelnemers ca. 300 cursisten per jaar.


Simwave biedt klanten een aangewezen en op maat gemaakt Learning Management System (LMS). Gebruikers hebben een goed overzicht van hun trainingsvoortgang, volgen online cursussen en zijn goed voorbereid voordat ze bij Simwave een cursus op locatie volgen.


Transafe B.V. ontzorgt ondernemingen in de maritieme sector en petrochemische industrie op het gebied van veiligheid, welzijn, milieu en kwaliteit. Door continue procesverbetering en risico-optimalisatie fungeert Transafe B.V. als innovatieve businesspartner. De dienstverlening is gebaseerd op verschillende kernwaarden.

| Scheepvaart gerelateerde partners|

ABS Advies is een handelsnaam van ABS Belastingadvies- en administratiekantoor bv. Wij zijn een jonge ambiteuze klantgerichte organisatie. Onze medewerkers werken vooral voor het MKB en de binnenscheepvaart. Particuliere belastingaangiften behoren ook tot onze doelgroep.


Alphatron Marine|De binnenvaartafdeling van Alphatron Marine heeft sinds de oprichting een onstuimige groei meegemaakt. Dit komt mede door een goed functionerend servicenetwerk in Europa. De samenwerking met JRC heeft geresulteerd in een aantal verschillende modellen rivierradars: van de JMA-608 tot de JMA-610. De ontwikkeling van innovatieve producten heeft gezorgd voor vernieuwing in de binnenvaart.


Bargelink ist der moderne, vor allem aber neutrale Marktplatz für die europäische Binnenschifffahrt. Verlader, Reedereien, Charterer und Partikulier finden hier ihre Transportpartner. Wir verbinden moderne Internet-Technologie mit der guten Tradition der Branche.


AM. Bruinsma BV | Handel en Scheepvaart is een onderneneming welke onderhoud en reparaties verzorgt aan schepen.
We werken in Zwijndrecht vanuit onze eigen werkplaats en veelal ook op lokatie door het hele land en soms in België en Duitsland.
Schepen kunnen afmeren aan ons eigen steiger in de Develhaven te Zwijndrecht.


Bureau Scheepvaart Certificering B.V., afgekort BSC, is een onafhankelijke keuringsinstantie voor de binnenvaart. BSC is als keuringsinstantie aangewezen door Inspectie Leefomgeving en Transport en gemandateerd voor het afgeven van binnencertificaten. Daarnaast is BSC zelfstandig ISO 17020 geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie.


Covadem|Optimaliseer uw reisvoorbereiding. Laad met voorkennis van uw route. Zie actuele vaardieptes en brughoogtes direct op uw kaart. Bespaar brandstof, vaar veilig en duurzaam. Kies voor meer rendement. Kies voor de de slimme real time oplossingen van CoVadem.


Damen Marine Components is toonaangevend in het leveren van nozzles en roer- en stuursystemen. Door in 2018 opnieuw een marktaandeel van 70% te behalen, is en wil DMC marktleider blijven in de Rijn-binnenvaartgerelateerde nieuwbouwvaart.


Zo werd De Jong Marine Service uiteindelijk in 1996 geboren. Inmiddels is ze uitgegroeid tot een betrouwbaar en solide bedrijf met 4 medewerkers full time.


DOCKMARKS SIGNS is een allround signbedrijf met een maritieme twist. U kunt bij ons terecht U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende sign & reclame werkzaamheden als auto-, gevel-, licht-, binnen- & buitenreclame, bewegwijzering, folietoepassingen, graveerwerk, promotiematerialen en nog veel meer…. Wij bestaand sinds 2008 en sindsdien zijn wij, naast vele andere sectoren, bijzonder actief in de maritieme sector met sign werkzaamheden aan boord van schepen. Door de jarenlange ervaring is dit tot een bijzonder specialisme van ons uitgegroeid.


DBS B.V. is gespecialiseerd in het transport en bunkeren van stookolie, minerale olieproducten, biobrandstoffen en chemische producten. Onze vloot bestaat uit ongeveer 25 schepen, we beschikken over schepen met of zonder coating voor zowel blanke producten als stookolie producten.


GreenPoint richt zich op het ontgassen van schepen, want ongecontroleerde emissies naar de buitenlucht van de scheepvaart vormen een groeiend probleem in stedelijke en industriële gebieden.


Green Award is een keurmerk voor schepen die voldoen aan hoge eisen op het gebied van veiligheid en het milieu.
Het Green Award certificaat geeft een schip toegang tot meerdere incentives inclusief kortingen op havengelden, producten en diensten.Groene en veilige scheepvaart is de toekomst!


Hoogendoorn Maritieme Betimmeringen en Interieurbouw is er voor bedrijven die op zoek zijn naar een veilig, comfortabel, duurzaam en kwalitatief hoogwaardig interieur in SCHEPEN, GEBOUWEN of OFFSHORE is onze onderneming de aangewezen partner. Ons familiebedrijf bestaat als sinds 1961.


Kalkman Handelsonderneming heeft al tientallen jaren ervaring als totaalleverancier voor de industrie, scheepvaart en transport in levering van werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen, gereedschappen en machines.


Letterbastion is een breed gespecialiseerd beletteringsbedrijf. We voeren belettering uit in de ruimste zin van het woord. Zo laat u bij ons tegen een betaalbaar tarief gevelbelettering, scheepsbelettering, autobelettering en interieur wrapping ontwerpen en uitvoeren. 


MicFil Filters Benelux levert olie en (bio)brandstof filtersystemen en zijn door de grote verscheidenheid aan flowrates en de hoge filterprestaties dé perfecte oplossing voor het filteren van uw olie of brandstof.


Hét online platform voor jouw carrière in de maritieme, offshore en energie sector. Solliciteer op openstaande vacatures, kom in contact met bedrijven uit de sector, ontdek het career event en lees het laatste nieuws.


Al sinds 2005 is Op Koers! Maritiem dé adviseur op veiligheidsgebied, waaraan met ingang van 2009 de verzorging van veiligheidstrainingen voor personeel aan boord van riviercruiseschepen volgens de voorwaarden uit het Reglement Scheepvaartpersoneel (RSP) zijn toegevoegd. Sinds 2021 zijn wij ook geheel in lijn met de ES-QIN competentie-eisen klaar om uw opleidingen te verzorgen.


Periskal Group is een groep van bedrijven actief in River Information Services en navigatie software voor de Europese binnenscheepvaart, visserij, kustvaart en pleziervaart. Vandaag de dag varen meer dan 14.000 professionele gebruikers en 5000 pleziervaarders met een Periskal navigatie systeem aan boord zoals Periskal Inland ECDIS Viewer, Periskal RadarOverlay en Chartworx producten onder de merknamen TheMAP, TRAX en Quodfish. Hierdoor is de groep, sinds haar oprichting in 1990, uitgegroeid tot de grootste speler op dit domein in Europa.


Met ruim 50+ jaar ervaring is Polmai uitgegroeid tot 1 van de grootste en belangrijkste spelers in de Rotterdamse havens m.b.t. veiligheidsmateriaal voor aan boord. Sinds 1967 bieden wij de binnenvaart en zeevaart, kwaliteit en betrouwbaarheid die men mag verwachten. 


De scheepvaart is het kloppend hart van Port of Antwerp-Bruges. Met moderne nautische infrastructuur, transparante ordehandhaving en proactieve scheepvaartbegeleiding garandeert Port of Antwerp-Bruges een efficiënte en veilige navigatie doorheen de haven. Samen met klanten en partners boeken we goede resultaten: snellere distributie, intelligentere logistiek, vlottere douaneafhandeling, groenere activiteiten en transparantere processen voor zee- en binnenvaart.


De wereld beweegt en wij bewegen mee, steeds met het belang van onze klanten én het belang van onze leden voor ogen. PTC als antwoord op de toekomst van de schippers en als betrouwbare partner voor de (inter-)nationale verlader. Wilt u meer informatie over onze transportdiensten? Of heeft u interesse wat onze coöperatie voor u als binnenvaartondernemer kan betekenen?


Register Holland| Met inmiddels meer dan 30 jaar ervaring is Register Holland dé onafhankelijke organisatie voor certificerende inspecties voor ILT (Inspectie Leefomgeving en Transport). Register Holland is als een van de eerste bureaus officieel door ILT aangewezen om zelfstandig scheepsinspecties uit te voeren en certificaten van onderzoek af te geven.


Onze naam verhult weinig over onze roots. We kennen de weg in de Rotterdamse haven, onze basis ligt onder de rook van Rotterdam en als we met je in gesprek zijn bespeur je waarschijnlijk een licht Rotterdams accent. Maar onze drones kennen geen grenzen. Ze vliegen overal waar metingen en inspecties plaatsvinden, waar periodieke keuringen en veiligheidschecks nodig zijn. We komen overal waar jij ons nodig hebt. In zowel de maritieme sector, de offshore als de industrie.


ROTEX Shipping geeft u rust en zekerheid door u de administratieve beslommeringen uit handen te nemen en het rendament op uw schip te verhogen.


Scheepvaartwinkel Marine is een bedrijf dat zich richt op de bevoorrading van scheepsmateriaal en smeermiddelen in de breedste zin van het woord voor cruise- en binnenvaartschepen door heel Europa. Met een eigen transportdienst brengen wij alle materialen zelf aan boord van het schip.


Seafar NV is een onafhankelijk scheepsmanagementbedrijf dat diensten aanbiedt om onbemande en bemannings gereducerende schepen te exploiteren voor scheepseigenaren en rederijen. Via ons Control Center ondersteunen en sturen we geautomatiseerde schepen aan, met de nadruk op efficiente en veilige operaties.


Sensor Maritime is opgericht om nieuwe technologieën te ontwikkelen in de vorm van hoogwaardige, innovatieve oplossingen. Met onze roots in de industrie streven wij industriële niveaus van betrouwbaarheid, duurzaamheid en robuustheid na.


Shipping Technology develops Autonomous Shipping and applications to support maritime management onshore and offshore by Artificial Intelligence. The ST BRAIN is the base product to implement these applications.


Een toonaangevend, Belgisch watergebonden transportbedrijf met een veelheid aan ambitieuze projecten die de klassieke transportactiviteiten ruimschoots overstijgen. Een bedrijf met visie en met een aparte en ongewone kijk op het duurzaam bevoorraden van steden en gewesten.


Als u vraagt om financieel advies, vertrouwt u erop dat u waar krijgt voor uw geld. U kiest voor zekerheid. Voor de beste prijs-prestatieverhouding, zonder dat u er omkijken naar heeft. U kiest voor een gespecialiseerd financieel adviseur.


Tank-Eye levert een innovatieve vapour lock valve installatie, een complete wet- en regelgeving bestendige en gecertificeerde oplossing voor alle binnenvaarttankers. Zo helpen wij de industrie op het moment dat lading tanks niet of nooit meer open mogen.


Bij Tresco geloven we dat het transport van goederen en grondstoffen geen synoniem moet zijn voor vervuiling, lawaai en fileleed. Er bestaat een alternatief en we werken er graag voluit aan mee.Vanuit het hart van de Antwerpse haven leveren we al ruim 25 jaar oplossingen op maat van de binnenscheepvaart in Europa. We willen een betrouwbare partner zijn voor de sector en voorzien de diverse actoren van de nodige tools en ondersteuning om het transport via onze waterwegen veilig, efficiënt en voorspelbaar te maken.


Dé software oplossing die de zee- en binnenvaartoperatie voor alle stakeholders makkelijker, veiliger, efficiënter & duurzamer maakt.


VE-woning en scheepsstoffering| VE-Screen & VE-woning stofferen is een betrouwbare partner, denkt met u mee en weet wat kwaliteit is of het nu gaat om uw woning, schip of kantoor. Onze kracht is de ervaring en goede samenwerking met u als klant, de interieurbouwers en andere aannemers zodat alles perfect op elkaar afgestemd en opgeleverd wordt.