Familiebedrijf Rederij De Jong werkt al meer dan 100 jaar als onafhankelijke rederij. Met onze uitgebreide vloot voor binnenvaart en duwvaart zijn wij een betrouwbare en flexibele partner voor al uw vervoer- en opslagbehoeftes op het water.

ALLE TRANSPORT OVER WATER EN
LOGISTIEKE EN MARITIEME SERVICES

Met onze uitgebreide vloot is Rederij De Jong er voor al uw vervoer over water. Wij beschikken over vele maten duwbakken, duwboten en schepen, van 250 ton tot een duwstel van 16.000 ton. In combinatie met onze logistieke en maritieme services verzorgen wij alles wat te maken heeft met uw transport over binnenwateren, langs de kust en over zee. Van bevrachtingen, transport en voorraadbeheer tot op- en overslagcontroles en vergunningen. Ons werkgebied strekt zich uit van en West-Europa tot wereldwijd.

BINNENVAART EN BEVRACHTINGEN

Wij ontzorgen onze klanten met diensten als transportovernamebevrachtingen en ketenregie. Met onze motorschepen (van 400 tot 1.000 ton) vervoeren wij droge ladingen over de kanalen en rivieren van West-Europa (o.a. cacaobonen, veevoer, tarwe, kunstmest, mineralen, zout, suiker, staalproducten en houtpallets). Dit gebeurt op zowel contract- als spotbasis. Ook projectladingen verzorgen wij van begin tot eind, waaronder het transport van complexe constructies zoals windmolen- en brugdelen. Daarnaast bevrachten wij motorschepen van partner-vervoerders. Want samen bereik je meer!

ERKEND LEERBEDRIJF

Het merendeel van de medewerkers zijn opvarenden op onze duwboten. Om hen zo goed mogelijk op te leiden, van lichtmatroos tot schipper in de bijzondere duwvaart, is Rederij de Jong ook een erkend leerbedrijf voor de opleidingen Matroos binnenvaart, Schipper binnenvaart en Kapitein binnenvaart. Zo kan opgedane kennis meteen in de praktijk worden benut!

PRETTIG WERKEN

Opvarenden werken in het algemeen week op/week af. Wij investeren continu om de duwboten van alle gemakken van deze tijd te voorzien. Verder hebben wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

JOIN US!

Wij zijn een groeiende organisatie met een informele werksfeer.

Direct solliciteren?