ROTEX uw specialist in scheepsmanagement.

ROTEX Shipping geeft u rust en zekerheid door u de administratieve beslommeringen uit handen te nemen en het rendament op uw schip te verhogen.

ALL-IN SCHEEPSMANAGEMENT
Service op maat

Zoals u weet is de wereld van de scheepsvaart enorm en verandert zij constant. Door het management uit te besteden, kunt u focussen op wat u belangrijk vindt. Het managen van uw schip of lading bestaat uit verschillende taken. U schakelt ons in voor de volledige klus of een deel daarvan en u bepaalt zelf hoeveel inspraak u wilt houden.

Rotex Shipping is een stabiele en betrouwbare factor in de markt dankzij haar toegewijde en betrokken medewerkers, er wordt niet gekozen voor standaardoplossingen maar voor oplossingen op maat. Elke klant en elk schip is immers uniek.

Wij hebben de beschikking over verschillende pakketten op het gebied van scheepsmanagement. Rotex Shipping gaat graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Gaat u met ons in zee?

EEN ADEQUATE OPLOSSING? DAAR STAAN WIJ VOOR!

Onderhoud, reparatie, veiligheid, inkoop, personeel, communicatie en administratie. Rotex Shipping neemt al uw zorgen rondom scheepsmanagement uit handen. Elk schip is uniek. Daarom bieden wij geen standaardoplossingen, maar bieden wij u een oplossing op maat.

Mocht u bijvoorbeeld enkel de diensten van veiligheid afnemen, zorgen wij dat u altijd voldoet aan de voortdurend veranderende wetgeving. Laat het managen over aan Rotex Shipping en u weet zeker dat uw schip voorzien is van het juiste personeel met de nodige vakkennis.

Ons varend team bestaat uit een grote ploeg ervaren mensen die vakkundig met uw schip en lading omgaan. Wilt u kennis maken? Neem contact met ons op!

Contact

Rotex Shipping SARL

19 Route de Stadtbredimus
L-5570 Remich
Luxembourg

Telefoon+352 (0) 266 641 12
Emailinfo@rotex.lu

Direct solliciteren?