Een toonaangevend, Belgisch watergebonden transportbedrijf met een veelheid aan ambitieuze projecten die de klassieke transportactiviteiten ruimschoots overstijgen. Een bedrijf met visie en met een aparte en ongewone kijk op het duurzaam bevoorraden van steden en gewesten.

Binnenvaart

In al onze dienstverlening is binnenvaart met voorsprong de belangrijkste vervoersmodus. Vervoer over de binnenwateren kent voor SHIPIT geen geheimen of grenzen.

SHIPIT werkt voor vele Belgische en buitenlandse bedrijven in de bouw- en recycling sector. Wij zijn gespecialiseerd in het binnenvaart vervoer van (bouw)grondstoffen, afgewerkte bouwmaterialen, gevaarlijke en verontreinigde goederen, diverse types afval, grond, baggerspecie, etc. Jaarlijks vervoeren we enkele miljoenen tonnen goederen via de waterwegen doorheen heel Europa, equivalent van meer dan 100.000 vrachtwagens.

Om onze vervoersoplossingen bedrijfszeker te houden, hebben we een uitgebreide vloot relatieschepen gaande van 300T tot 6000T. Hiernaast beschikken we over een eigen vloot binnenvaartschepen.

Spontaan solliciteren?

Bij Shipit zijn we continu op zoek naar getalenteerde en enthousiaste collega’s. 
Wil je ons helpen om duurzaam te groeien?
Heb je zin om met veel goesting mee aan onze legacy te werken? 
Heb je een gezonde interesse in logistiek, binnenvaart, klimaat en innovatie? 
And last but not least, heb je zin om deel uit te maken van een mega-enthousiast team?

Aarzel dan niet om vrijblijvend te solliciteren!

Direct solliciteren?