Slurink| Al ruim anderhalve eeuw is de naam Slurink verbonden met de binnenvaart. Wat eind 1800 begon met Pouwel Slurink in Zwartsluis is uitgegroeid tot een netwerk van moderne bunkerpunten in heel Nederland, waarbij service, kwaliteit en veiligheid centraal staan. Slurink Bunkerstations levert o.a. gasolie, smeerolie en scheepsartikelen aan de binnenvaart en visserij.

Op de drukste vaarroute van Europa ligt ons nieuwste bunkerstation. Gebouwd in 2014 heeft dit dubbelwandige bunkerstation een dubbel leidingsysteem en dubbele opslag waardoor separaat 10 ppm ULS binnenvaartolie en 1000 ppm kan worden verpompt. De totale opslagcapaciteit bedraagt 2400 m3 gasolie.  Verdeeld over 11 smeerolietanks kunnen wij in totaal 200 m3 smeerolie op voorraad houden. De Shell-producten, maar ook allerlei andere merken smeerolie, zoals Castrol, BP of Mobil, bieden wij uit bulk aan. Ook Ad Blue is uit bulk verkrijgbaar. Al onze vloeibare producten zijn te verpompen zowel aan de opvarige als aan de afvarige kant van het bunkerstation.

Op deze locatie bieden wij nog diverse andere services zoals het autosteiger, langdurige parkeermogelijkheden op ons eigen stuk grond en de Jumbo en Aldi supermarkten op loopafstand. Ook kunt u boodschappen bij ons laten bezorgen waarna wij deze voor u bewaren in een gekoelde ruimte die 24 uur per dag bereikbaar is.

Pouwel S

Naast de zes bunkerpunten beschikken wij over onze eigen tanker de Pouwel S. Deze dubbelwandige type C tanker verzorgt het gasolietransport voor Slurink Bunkerstations. De tanker uit 2009 is een zogenaamde ‘Moneymaker’, dat wil zeggen dat het schip bij een beperkte diepgang toch relatief veel tonnen gasolie kan meenemen. Met het zelf transporteren van de olie verzekeren wij ons van een goede kwaliteit gasolie. De tanker is vernoemd naar onze (over)grootvader Pouwel Slurink.

Contact

  • Dordrecht
  • Merwedestraat 48S
  • 3313 CS Dordrecht
  • Nederland
  • Postbus 411, 3300 AK Dordrecht

Direct solliciteren?