Stolt-Nielsen Inland Tanker Service B.V. (SNITS) is een rederij die gespecialiseerd is in het transport van hoogwaardige vloeibare chemicaliën en minerale oliën in binnenvaarttankers.s bedrijf. 

Het vaargebied bestaat voornamelijk uit de binnenwateren van Noordwest-Europa. Klanten worden echter op wereldwijd niveau bediend. SNITS werd in 1994 opgericht en is een 100% dochteronderneming van Stolt-Tankers B.V. te Rotterdam.

Stolt Tankers exploiteert ‘s werelds grootste en meest geavanceerde vloot van 160 diepzee-, regionale-, kust- en binnenvaart tankers, en levert veilige, betrouwbare en hoogwaardige transportdiensten aan ‘s werelds grootste producenten en handelaren van chemicaliën en andere vloeibare bulkgoederen.

SNITS bevracht een vloot van 36 hoogwaardige “type C” binnenvaart tankers. Waarvan 27 “ RVS” tankers en 9 “Coating” tankers. Daarmee is SNITS een van de marktleiders in zijn segment.

Voor Stolt staat veiligheid op nummer 1 en de klanten en hun wensen centraal. Daarnaast zijn wij altijd bezig met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, veiligheid, vernieuwing en het milieu. Door de flexibiliteit van onze vloot kunnen wij deze voor allerlei vervoer inzetten.

Contact

Stolt-Nielsen Inland Tanker Service B.V. 

Westerlaan 5
3016 CK Rotterdam

Telefoon: +31 10 2996683