Bij Tresco geloven we dat het transport van goederen en grondstoffen geen synoniem moet zijn voor vervuiling, lawaai en fileleed. Er bestaat een alternatief en we werken er graag voluit aan mee.Vanuit het hart van de Antwerpse haven leveren we al ruim 25 jaar oplossingen op maat van de binnenscheepvaart in Europa. We willen een betrouwbare partner zijn voor de sector en voorzien de diverse actoren van de nodige tools en ondersteuning om het transport via onze waterwegen veilig, efficiënt en voorspelbaar te maken.

De standaard in de binnenvaart

Navigis River is al jaren het basispakket van de binnenschipper. Reden? De eenvoud en het gebruiksgemak van deze gedetailleerde navigatietechnologie.

Aan de hand van een GPS wordt de positie van het schip op een navigatiekaart weergegeven. Het schip blijft op een vaste positie op de vaarkaart terwijl de kaart onder het schip doorschuift, net zoals bij een radarbeeld. Met een simpele muisklik ziet u alles wat u nodig heeft voor een juiste navigatie. Uw koers, snelheid, VHF-kanalen enz worden in aparte vensters getoond. Een extra hulp voor een vlekkeloze en nog veiligere navigatie.

Door de vele extra opties kan Navigis worden geüpgraded van navigatieprogramma naar een all-inclusive navigatiemanager: reisplan, reisrapportage, eMelden, enz.

Realistische weergaves dankzij 3D

Een beeld dat zich uitstrekt tot aan de horizon, voorwerpen die groot en duidelijk voorbijglijden. Het 3D-kaartbeeld, dat we tot voor kort enkel in autonavigatie vonden, is nu ook in Navigis terug te vinden. De voordelen zijn dezelfde als bij autonavigatie: een natuurgetrouw beeld van de omgeving, waarbij voorwerpen dichtbij duidelijker zichtbaar zijn dan die in de verte. Als u toch graag terugvalt op het klassieke Navigis beeld, dan kan dat met één enkele klik.

Al onze producten zijn ontwikkeld volgens de relevante standaarden. Zo kunt u er zeker van zijn dat u uw software in de toekomst kan blijven uitbreiden en dat deze compatibel blijft met oplossingen van andere leveranciers en met de rest van de buitenwereld.

Onze producten voldoen niet alleen aan de courante technologische standaarden. Ze zijn ook aangepast aan onder meer de richtlijnen specifiek voor de binnenvaart, zoals de RIS (River Information Services) Directive. Hierdoor bent u verzekerd van oplossingen die nog vele jaren meegaan.

De verschillende softwarepakketten zorgen ervoor dat uw beschikbare schepen optimaal ingezet kunnen worden. Op die manier profiteert uw bedrijf ook van een significante energiebesparing.

Tresco Engineering B.V.


Vosseschijnstraat 43 – Haven 140
B-2030 Antwerpen
België

Telefoon:
+32 3 231 07 31

E-Mail:
info@tresco.eu