VEMASYS is het enige digitale binnenvaartplatform dat end-to-end zakelijke controle en een naadloze gebruikerservaring aanbiedt voor toegang tot alle gegevens op elk apparaat, via kenniswerker, planner, boordpersoneel, stuwadoor en elke andere use-case in uw organisatie.

VEMASYS is een van de weinige digitale platformen die een totaaloplossing biedt voor alle partijen in de binnenvaart. Wij werken met de modernste software alsook hardware apparatuur om volledige automatisering te garanderen. Met behulp van AIS, API en tal van partnerships kunnen wij nauwkeurig voorspellen, communiceren, rapporten bijhouden etc…. Als een neutrale partij hebben wij partnerships met relevante partijen om het leven van de gebruiker zo eenvoudig mogelijk te maken.

Vloot beheer

Eén zicht op uw gehele vloot/operations

Plan, beheer en controleer uw volledige operations vanaf één centraal platform. Eén overzicht van het hele spectrum, van onderhoud, certificeringen tot crewplanning, volledig geautomatiseerde logboeken en automatische facturatie.

Logistieke planning

Operationele effectiviteit

Logistieke planning eenvoudig en transparant gemaakt. Plan schepen en lading, volg op en ontvang meldingen van ETA-wijzigingen. Ondertussen worden alle slimme contracten en documenten veilig op het platform opgeslagen

Veiligheid

In samenwerking met gerenommeerde veiligheids- en kwaliteitsexperts biedt Vemasys een volledig kwaliteits- en veiligheidsbeheersysteem, diep verankerd in alle modules van het platform.

Veiligheidsmanagementsysteem

Veiligheid is cruciaal in deze branche, daarom is het SMS ingebouwd in de vlootbeheer- en bemanningsbeheermodules, zodat bemanningsleden altijd de laatste versie van alle veiligheidsinstructies binnen handbereik hebben.

Contact

Houtdok Noordkaai 14
B 2030 Antwerpen
Belgie

Telefoon: +32 (0) 3 376 09 51
Telefoon: +32 (0) 474 75 16 91

Emailmaarten@bluecentury.eu