VT is een onafhankelijk bedrijf met betrokken medewerkers. Velen leven al van generatie op generatie een maritiem bestaan. Door innovatieve en betrouwbare dienstverlening biedt VT de optimale ondersteuning bij transport en bunkering met hoog opgeleid personeel en onberispelijk materiaal.

VT is een onafhankelijk bedrijf met betrokken medewerkers. Velen leven al van generatie op generatie een maritiem bestaan. Door innovatieve en betrouwbare dienstverlening biedt VT de optimale ondersteuning bij transport en bunkering met hoog opgeleid personeel en onberispelijk materiaal. VT is actief in de Europese wateren (ARA-gebied, alle Rijnoeverstaten en Zweden) en heeft eveneens activiteiten in Panama, Spanje en Oman.

VT is een erkend leerbedrijf en een geschikte plek om jouw BBL opleiding in de praktijk toe te passen. Naar jouw BBL opleiding biedt VT ook haar eigen in-house Captain’s Academy aan, met als doel ambitieuze leerlingen op te leiden tot schipper of zelfs kapitein bij VT. Het is een op maat gemaakt opleidingsprogramma in samenwerking met het Scheepvaart- en Transport College en het NOVA college, voor optimale en professionele begeleiding.

Aan boord van het schip zal je ook worden bijgestaan door de ervaren bemanning van VT. De Leerling Matroos heeft een ondersteunende functie ten behoeve van de Gezagvoerder, Schipper, Stuurman of Matroos. De Leerling Matroos ontvangt zijn opdrachten van de Gezagvoerder, Schipper, Stuurman of Matroos.

Wat biedt VT:

  • Een goed salaris volgens ons bedrijfs-cao met Nederlandse loon- en arbeidsvoorwaarden.
  • Varen op een prachtige vloot met de modernste schepen. Werken met Nederlandse bemanning.
  • Varen in een week op/ week af dienstsysteem, met de keuze voor aantal werkweken per jaar
  • Een compleet kledingpakket, voorzien van alle verplichte PBM’ s.
  • Een goed geregeld pensioen.
  • Doorgroeimogelijkheden doormiddel van een actief studiebeleid, loopbaanplanning en persoonlijke begeleiding.

Contact

Verenigde Tankrederij

Nijmegenstraat 1
3087 CD Rotterdam
+31 (0) 10 487 62 00
info@vtgroup.nl

Direct solliciteren