Sinds 1988 heeft Wijgaart Shipping ervaring in de Europese binnenvaart, maar ook een vooruitstrevende blik op transport en ondernemerschap. Kwalitatief transport vraagt om kennis en vakmanschap. Met jarenlange ervaring is Wijgaart Shipping een betrouwbare partner voor vervoer van al uw scheepsvracht.

Als een vooruitdenkend ondernemer zet Wijgaart Shipping ook in op de steeds verder ontwikkelende groene sector in de binnenvaart. Daarnaast geeft het jonge ondernemers de mogelijkheid zich te ontwikkelen. Beide een investering in de toekomst van een cruciale markt.

In 1988, bijna 30 jaar geleden, zette de gebroeders van de Wijgaart hun eerste stappen in de wereld van binnenvaart ondernemerschap. Wat begon met een enkel schip, de Zembla, groeide uit tot een complete rederij met een dozijn schepen onder haar vlag, geschikt voor vervoer van een breed scala aan goederen. Wijgaart Shipping houdt deze lijn vast, door vooruit te kijken op de behoeften in de binnenvaart, zicht te houden op ontwikkelen en dezelfde kernwaarde van kwaliteit hoog te houden.

Wat biedt Wijgaart Shipping:

Wijgaart Shipping B.V heeft, met meer dan 20 jaar ervaring in de Europese binnenvaart, een ervaren maar ook vooruitstrevende blik op transport en ondernemerschap. Wijgaart Shipping heeft kwalitatief transport hoog in het vaandel en dit vraagt om kennis en vakmanschap. 

Als een vooruitdenkend ondernemer zet Wijgaart Shipping ook in op de groene sector in de binnenvaart. Daarnaast geeft het jonge ondernemers de mogelijkheid zich te ontwikkelen. De kernwaarden die Wijgaart Shipping nastreeft zijn: handen uit de mouwen, ‘safety-first’, hard werken en ‘no-nonsense’. Het vervoer geschied met een zeer moderne vloot welke ruimschoots voldoet aan de eisen gesteld door wetgeving en wensen van de klanten.

Wij vinden het belangrijk om er voor onze werknemers te zijn. Dit zorgt er dan ook voor dat Wijgaart Shipping B.V. steeds meer groeit een betrouwbare partner is voor scheepstransport.

Momenteel beschikt de rederij 16 binnenvaartschepen (waaronder tank- en containerschepen) en zijn er circa 127 medewerkers werkzaam binnen onze organisatie.

Contact

Adresgegevens
Veerplein 45 
3331 LD, Zwijndrecht 
Nederland 

Contactgegevens
+31 78 647 5714
info@wijgaart.com

Direct solliciteren